Info

New or Forgotten?

WELKOM BIJ
www.SOLIDTENNISACADEMY.nl

Welkom bij Solid Tennis Academy

Solid Tennis Academy is sinds 2009 actief in de recreatieve- en prestatieve tennismarkt. Ons team van tien gedreven trainers streeft iedere training naar vooruitgang, maar vooral naar plezier in het tennisspel. Binnen onze tennisschool is er een zee van ervaring aanwezig om de recreatieve- en de prestatieve tennisser te bedienen. Wij begrijpen de ontwikkelingen in de tenniswereld en zien dat de markt aan het verschuiven is. Bewegen en gezondheid is een belangrijk onderdeel in de huidige maatschappij. Solid Tennis Academy kan hier voor al zijn spelers een belangrijke rol in vervullen. Wij kunnen ervoor zorgen dat onze spelers fit worden en tegelijkertijd hun spel verbeteren op de tennisbaan met alleen een racket en een bal.

 

Solid Pro

De prestatieve jeugd valt onder de naam van Solid Pro. Vier tennistrainers en een conditietrainer staan iedere dag op de tennisbaan om de tennistalenten tot een hoger niveau te brengen. Naast de dagelijkse trainingen worden de kinderen ook begeleid tijdens nationale JRT en NRT toernooien en internationale TE en ITF toernoien in zowel binnen- als buitenland.

Interesse in de opties bij Solid Pro? Stuur een mail naar info@solidtennisacademy.nl en maak een afspraak voor een voorspeel moment.

 

De tennislessen worden gegeven op Tenniscentrum Blijdorp te Rotterdam. Kijk voor meer informatie en voor het inschrijven voor tennislessen op www.tenniscentrumblijdorp.nl.

Laatste nieuws

Momenteel geen nieuws

Agenda

Monday 20 august 2018 until thursday 31 january 2019

Inschrijving les Winterseizoen 2018 - 2019 bij Tenniscentrum Blijdorp geopend

Partners/Sponsors

HEAD

HEADKlik op het logo voor meer informatie.