Info

New or Forgotten?

WELKOM BIJ
www.SOLIDTENNISACADEMY.nl

UPDATE CORONA

Helaas kan Solid Tennis Academy geen les meer geven tot 6 april vanwege de nieuwe maatregelen die door de overheid zijn genomen tegen het corona virus.

We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.

De directie van Solid Tennis Academy

Welkom bij Solid Tennis Academy

Solid Tennis Academy is sinds 2009 actief in de recreatieve- en prestatieve tennismarkt. Ons team van tien gedreven trainers streeft iedere training naar vooruitgang, maar vooral naar plezier in het tennisspel. Binnen onze tennisschool is er een zee van ervaring aanwezig om de recreatieve- en de prestatieve tennisser te bedienen. Wij begrijpen de ontwikkelingen in de tenniswereld en zien dat de markt aan het verschuiven is. Bewegen en gezondheid is een belangrijk onderdeel in de huidige maatschappij. Solid Tennis Academy kan hier voor al zijn spelers een belangrijke rol in vervullen. Wij kunnen ervoor zorgen dat onze spelers fit worden en tegelijkertijd hun spel verbeteren op de tennisbaan met alleen een racket en een bal.

 

Solid Pro

De prestatieve jeugd valt onder de naam van Solid Pro. Vier tennistrainers en een conditietrainer staan iedere dag op de tennisbaan om de tennistalenten tot een hoger niveau te brengen. Naast de dagelijkse trainingen worden de kinderen ook begeleid tijdens nationale JRT en NRT toernooien en internationale TE en ITF toernoien in zowel binnen- als buitenland.

Interesse in de opties bij Solid Pro? Stuur een mail naar info@solidtennisacademy.nl en maak een afspraak voor een voorspeel moment.

 

De tennislessen worden gegeven op Tenniscentrum Blijdorp te Rotterdam. Kijk voor meer informatie en voor het inschrijven voor tennislessen op www.tenniscentrumblijdorp.nl.

Laatste nieuws

Open Dag zaterdag 23 maart 2019

Van 14:00 - 16:00 uur vindt bij Sportcentrum Blijdorp de open dag van het jaar plaats. Zo kunt u gratis mee doen met:

- Tennisclinics van Solid Tennis Academy voor zowel jong als oud
- Kracht en conditietrainingen bij Sports Fit Lab
- Crossfit trainingen bij Crossfit Blijdorp
- Verdedigingstrainingen van Solid Defense Academy 

Daarnaast zal er ook een springkussen staan voor de allerkleinsten en is er een voedingsdeskundige aanwezig voor adviezen. 

Tot slot is er een voorspeel moment bij Solid Pro. Kunt uw kind goed tennissen? En wilt uw kind meer uit zijn/haar tennis halen? Meldt u dan aan voor het voorspelen door middel van een mail naar info@solidtennisacademy.nl. Na het voorspelen kunt u genieten van een demonstratiewedstrijd van spelers en trainers van Solid Pro.

En dit alles is te doen op één en dezelfde locatie!

AGENDA:

14:00 - 16:00 uur
Tennisclinics, Sports Fit Lab,
Crossfit, Solid Defense Academy
en Voedingsdeskundige.

14:15 - 15:00
Voorspeel moment Solid Pro

15:00 - 15:45
Demonstratiewedstrijd Solid Pro spelers en trainers

Agenda

Open Dag zaterdag 23 maart 2019

Partners/Sponsors

HEAD

HEADKlik op het logo voor meer informatie.