Info

New or Forgotten?

WELKOM BIJ
www.SOLIDTENNISACADEMY.nl
Solid Tennis Academy > Info > Tennis trainers

De tennis trainers

Marvin Cijntje

Marvin Cijntje

Oprichter Solid Tennis Academy

 

Marvin is begonnen met lesgeven in een tennishal in Montfoort. Na een jaar recreanten te hebben lesgegeven smaakte het naar meer. Hij heeft eerst zelf getennist bij een tennisschool voor prestatieve jeugd, maar na een aantal blessures kon hij helaas niet verder komen.

In deze periode raakte hij geboeid met het coachen van topjeugd en zodoende heeft hij zichzelf verder ontwikkeld als tennis coach.

Met Solid Pro Tennis Academy wilt hij zijn leerlingen alles kunnen geven wat hij of zij nodig heeft om de top te halen. "Daarom is iedereen die bij Solid Pro Tennis Academy werkt van top niveau", aldus Marvin Cijntje

Dolf Harteveld

Dolf Harteveld

Dolf is sinds 2006 tennis-leraar. Hij is begonnen met lesgeven in Water-ingen, Naaldwijk en in Den Haag. Sinds april 2012 geeft hij les voor Solid Tennis Academy.

De kennis van de opleidingen Tennisleraar A/B, Tenniskids 1,2 en 3 en de HBO Sportmanagement plus zijn ervaringen als tennisleraar wilt hij gebruiken om leuke en leerzame tennislessen, -evenementen en -toernooien te organiseren voor jong en oud.