Info

New or Forgotten?

WELKOM BIJ
www.SOLIDTENNISACADEMY.nl
Solid Tennis Academy > Solid Pro > Partners

Wilt u meer bekendheid creëren voor uw bedrijf?

 

Solid Tennis Academy biedt meerdere mogelijkheden om uw bedrijf in de schijnwerpers te zetten. Solid Pro, bestaande uit vier tennistrainers en één fitness-trainer en telt op dit moment zo’n 30 kinderen in de leeftijd van 7-18 jaar.

 

Vrijwel iedere dag staan deze kinderen op de tennisbaan om hun doel, het worden van een proftenniss(t)er, te bereiken. Om dit doel te bereiken worden naast de dagelijkse trainingen ook vele toernooien in binnen- en buitenland gespeeld waar altijd een coach mee gaat. Deze toernooibegeleiding is essentieel voor de ontwikkeling van de speler. Tijdens de wedstrijden worden sterke punten geregistreerd, zwakke punten aangekaart en zo kan er weer een plan worden opgesteld voor de volgende periode om tot hun maximale niveau te komen.

 

Aan al deze trainingen en toernooien hangt helaas een behoorlijk prijskaartje. Bij een samenwerking met Sportcentrum Blijdorp steunt u de tennistalenten van Solid Pro zodat zij de mogelijkheid hebben om meer toernooien te spelen en meer uren op de tennisbaan te kunnen doorbrengen met hun coach.

 

Heeft u interesse en wilt u nadere informatie?

 

Stuur dan een mail naar info@tenniscentrumblijdorp.nl of vraag naar Thomas.

Sinds de oprichting van Solid Tennis Academy in 2009 is er een partnership met HEAD Tennis Benelux. Zo worden tennisrackets, -ballen en overige materialen voor alle leraren geregeld. Kijk op www.head.com wanneer u ook geďnteresseerd bent in materialen van top kwaliteit.