Info

New or Forgotten?

WELKOM BIJ
www.SOLIDTENNISACADEMY.nl
Solid Tennis Academy > Solid Pro > Toernooien

Resultaten ITF Solid Pro jeugd

Het gehele jaar door worden toernooien gespeeld door de jeugdspelers van Solid Pro. Hieronder de meest recente resultaten.


24 oktober 2018

Koen Hendrikse, Emin Keskin en Thijmen Loof het ITF4 toernooi in Vierumäki, Finland gespeeld. Voor Koen en Emin viel het doek helaas al in de eerste ronde single en dubbel. Thijmen wist door te dringen tot de tweede ronde in de single en heeft een mooie finaleplaats behaald in de dubbel met zijn Zweedse dubbelpartner!


16 oktober 2018

Frank Jonker en Thijmen Loof spelen het ITF4 toernooi in Almere. Samen hebben zij een mooie finaleplaats behaald in de dubbel! In de single verloor Frank helaas in de qualificatie. Thijmen wist door te dringen tot de tweede ronde in het hoofdtoernooi.


9 oktober 2018

Frank Jonker en Thijmen Loof hebben dichtbij huis het ITF 4 toernooi van de Rhijenhof gespeeld in Wateringen. Hier heeft Thijmen Loof zijn eerste ITF titel in het dubbelspel behaald! Gefeliciteerd Thijmen!

Frank behaalde een mooie kwartfinaleplaats in de dubbel. In de de single werden zij helaas in de eerste ronde (Frank) en tweede ronde (Thijmen) uitgeschakeld.


25 september 2018

Thijmen Loof heeft deze week het ITF 5 toernooi in Madrid, Spanje gespeeld. Na een aantal goede overwinningen strandde hij in de kwartfinale single en halve finale dubbel.


10 september 2018

Daliyah Hammoud heeft deze week haar eerste ITF punten gehaald tijdens het ITF 5 toernooi in Beirut, Libanon. Een mooie plaats bij de laatste 16 in de single en kwartfianel dubbel, gefeliciteerd!

MENZIS NEDERLANDSE KAMPIOENSCHAPPEN 2018

 

Vier spelers van Solid Pro hebben eind augustus mee mogen spelen met het Nederlands Kampioenschap. Hieronder de resultaten:

  • Guy van Beurden jongens tot en met 12 jaar

1e ronde single en dubbel

  • Anicia Hammoud meisjes tot en met 12 jaar

Laatste 16 single, 1e ronde dubbel

  • Thijmen Loof jongens tot en met 16 jaar

Halve finale single, WINNAAR DUBBEL

  • Frank Jonker jongens tot en met 16 jaar

Laatste 16 single, WINNAAR DUBBEL