Info

New or Forgotten?

WELKOM BIJ
www.SOLIDTENNISACADEMY.nl
Solid Tennis Academy > Solid Pro > Trainers

Trainers team Solid Pro Tennis Academy

Shaun Slattery

Shaun is begonnen met coachen in Australië, het land waar hij is opgegroeid. Na een aantal jaar lesgegeven te hebben in Spanje, Nederland en Zweden is hij nu weer terug op Nederlandse bodem. Met zijn jaren ervaring op topniveau en in verschilende landen is hij een aanwinst voor Solid Pro Tennis Academy.

Shaun geeft vier dagen per week trainingen voor Solid Tennis Academy. De rest van de week geeft hij lessen voor zijn eigen Tennis Akademi in Göteborg, Zweden.

Thomas Gloudemans

Thomas is in april 2005, als 12-jarige tennisser begonnen met trainen bij Marvin. Een aantal jaar en vele trainingen later was daar het Nederlands Kampioenschap tot en met 16 jaar en een plaats bij de beste 300 junioren van de wereld tot 18 jaar.

Sinds 2011 geeft Thomas tennisles. Eerst in de regio Den Haag en sinds april 2018 is hij onderdeel van Solid Pro Tennis Academy, met een tennisleraar opleiding en een HBO diploma Sportmanagement in zijn zak. Deze kennis en eigen ervaringen als tennisser gebruikt hij om de talenten van Solid Pro tot een hoger niveau te brengen.

Dolf Harteveld

Dolf is sinds 2006 tennis-leraar. Hij is begonnen met lesgeven in Wateringen, Naaldwijk en in Den Haag. Sinds april 2012 geeft hij les voor Solid Tennis Academy.

De kennis van de opleidingen Tennisleraar A/B, Tenniskids 1,2 en 3 en de HBO Sportmanagement plus zijn ervaringen als tennisleraar wilt hij gebruiken om leuke en leerzame tennislessen, -evenementen en -toernooien te organiseren voor jong en oud.

Murat Degermenci

Murat heeft gevoetbald in de jeugd-elftallen van ADO Den Haag, Excelsior Rotterdam en de KNVB (Jong Oranje o12 en o14). Al snel ontdekte hij zijn liefde voor meerdere sporten zoals tennis, basketbal en badminton maar het belangrijkste is zijn passie voor bewegen onder weerstand. Dat is wat fitness volgens hem is en altijd moet zijn om het maximale uit je lichaam te halen.

Murat zorgt ervoor dat onze tenniss(t)ers fysiek op hun best zijn om het maximale uit hun tennis te halen.

Marvin Cijntje

Oprichter Solid Tennis Academy

 

Marvin is begonnen met lesgeven in een tennishal in Montfoort. Na een jaar recreanten te hebben lesgegeven smaakte het naar meer. Hij heeft eerst zelf getennist bij een tennisschool voor prestatieve jeugd, maar na een aantal blessures kon hij helaas niet verder komen.

In deze periode raakte hij geboeid met het coachen van topjeugd en zodoende heeft hij zichzelf verder ontwikkeld als tennis coach.

Met Solid Pro Tennis Academy wilt hij zijn leerlingen alles kunnen geven wat hij of zij nodig heeft om de top te halen. "Daarom is iedereen die bij Solid Pro Tennis Academy werkt van top niveau", aldus Marvin Cijntje